جزئیات تیراندازی پلیس در منطقه سوهانک تهران / دستگیری و زخمی شدن چند نفر / اعتراض دانشجویان به جولان اراذل و اوباش در محدوده دانشگاه آزاد اعلام محدودیت‌های ترافیکی از ۷ تا ۱۰ آبان در برخی از جاده‌های کشور این ربات انسان‌نما اتاق را مرتب و لباس‌ها را تا می‌کند جاده چالوس یکطرفه شد/ محدودیت‌های جدید اعلام شد اعلام جرم علیه تهیه‌کننده و مجری برنامه منتشرکننده ادعا‌های فائزه هاشمی هشدار دادگستری تهران درباره مراکز غیرمجاز خدمات زیبایی تشکیل پرونده قضائی برای فائزه هاشمی زمان توزیع کارت آزمون کانون وکلا اعلام شد تعطیلی پنجشنبه‌ها و کاهش ساعات کاری ادارات/ سازمان اداری و استخدامی کشور مسئول اجرای ساعات کاری ادارات جدید شد مدارس این شهر‌ها فردا چهارشنبه ۷ آبان تعطیل شد/ تاخیر در فعالیت ادارات خوزستان + جزئیات  وکیل مدافع پژمان جمشیدی: موکلم ممنوع الخروج نبوده است  خروج سهامدار اصلی بانک آینده از کشور صحت دارد؟ قاتل داروساز بازنشسته پای میز محاکمه؛ انگیزه جنایت خونین چه بود؟ قاتل امیر محمد خالقی بخشیده شد/ پزشکیان پیام داد هر دو مسیر تونل توحید امشب مسدود است تنبیه بدنی دانش آموز بوکانی؛ معاون مدرسه برکنار شد

ارائه خدمات رایگان هلال احمر در اربعین امسال

هلال‌احمر امسال هیچ هزینه‌ای در قبال خدمت به زائران در اربعین دریافت نمی‌کند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۱ - ۰۱ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 July 23
کد خبر: ۱۴۳۷۰۷

به گزارش راهبرد معاصر پیر حسین کولیوند،رئیس جمعیت هلال‌احمر در نامه‌ای به وزیر کشور اعلام کرد: در مراسم اربعین سال جاری که پس از 2 سال وقفه به دلیل شیوع کرونا برگزار می‌شود، هلال‌احمر در قبال ارائه خدمات امدادی، بهداشتی و درمانی به زائران عتبات عالیات، هیچگونه هزینه‌ای دریافت نمی‌کند.
کولیوند در بخشی از نامه خود خطاب به وحیدی، وزیر کشور نوشت: «این جمعیت به عنوان بزرگترین سازمان غیردولتی و مردم‌نهاد همواره جهت ارائه خدمت به هموطنان آسیب دیده از بلایای طبیعی و حوادث غیرمترقبه و انسان ساخت ارائه خدمت می‌نماید، چنانکه در سال‌های سخت جنگ تحمیلی در خط مقدم ارائه خدمات بهداشتی و درمانی و تأمین داروی مورد نیاز کشور به تلاش پرداخته و در ایام حج ابراهیمی و راهپیمایی اربعین حسینی (علیه السلام) در همراهی حجاج و زائرین عتبات عالیات نقش آفرین بوده است.»

 کولیوند در ادامه این نامه آورده است: «برگزاری مراسم اربعین حسینی (علیه السلام) از جمله رویدادهایی است که طی سال‌های اخیر، اوج دلدادگی و ارادت مردم این سرزمین را به خاندان عصمت و طهارت به منصه ظهور رسانده است و این جمعیت افتخار دارد که در این مراسم به عنوان عضوی کوچک خدمات خود را به صورت داوطلبانه و با استفاده از پرسنل خدوم بهداشتی و درمانی به همه هموطنان ارائه می‌کند.»
رئیس جمعیت هلال‌احمر در پایان این نامه رسمی خاطر نشان کرد: «در سال جاری که پس از وقفه‌ای دو ساله به دلیل شیوع بیماری کرونا انتظار حضور حداکثری مردم به صورت توده‌های میلیونی از سراسر نقاط میهن اسلامی پیش بینی می‌گردد، این جمعیت اعلام می‌دارد به جهت همکاری در فعالیت های یاد شده و تسهیل ارائه خدمات هیچ گونه هزینه‌ای را از زائرین و مجاورین حضرت اباعبد الحسین (علیه السلام) بابت خدمات یاد شده دریافت نخواهد کرد.

یادآور می‌شود که در سال‌های گذشته از زائرانی که در ایام اربعین به عتبات مشرف می‌شدند، مبلغی به عنوان حق خدمات هلال‌احمر همراه با هزینه صدور روادید دریافت می‌شد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار